Kiállítói lista

Amper Yacht

Ismerje meg a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszereit és a Q-Yachts exkluzív elektromos motoros hajóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz.

Antila Yachts

Az Antila Yachts sportos tulajdonságokkal rendelkező túravitorlásai nagy népszerűségnek örvendenek Európa-szerte és ez évtől képviseletünkön keresztül megérkeztek Magyarországra is.

Modern konstrukcióink főtervezője a Svédországban alkotó, lengyel származású Michal Orych és csapata.

A gyártmányaink innovációjának és minőségének visszaigazolásaként az elmúlt években számos rangos díjat nyertünk.

Hajóink felszerelését és berendezéseit vezető európai beszállítókkal való együttműködésben, míg az összeszerelést – a gyártástechnológia folyamatos fejlesztésének igénye mellett – az ügyfeleink kívánságainak maximális figyelembevételével, azaz az Ön igényeire szabva végezzük.

A 2 éves általános garanciával kínált hajóink kitűnő választások lehetnek a Balatonra.

Minden vitorlás yachtunk már alapfelszereltségükben számos – más gyártónál csak felárért, kizárólag az opciós listáról kérhető – minőségi, beépített termékkel van felszerelve, de a valódi extrákért is kifejezetten barátságos kondíciókat számolunk.

Mottónk is jelzi, miszerint „korrekt ügyintézés, minőség, versenyképes ár”, hogy termékeink egészen kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek.

A Balaton Boat Show alatt termékbevezető kondíciókkal kínált és kiállított Antila 33-as típuson kívül további típusainkkal, azaz 24, 26, 27 és 30 lábas hajóinkkal is állunk rendelkezésükre.

Elérhetőség:

Antila Yachts Magyarország

9024 Győr, Tessedik S. u 2/b

M: +36 30 9567 212

Web: www.antila-yachts.hu

Aqua Magazin
Aqwia Kft.

Az elektromos hajózás hazai zászlóvivője a Wia idén is bemutatja modelljeit a Kenesei Boat Show-n.

 

Szerintünk az elektromos hajózás már nem csupán hobbi hanem egy életérzés.

 Cégünk alapításakor még csak bíztunk abban, hogy ezzel az irányelvvel nem csak mi tudunk azonosulni, hanem a teljes hajós társadalom is. Most, 10 év távlatából túlzás nélkül állíthatjuk: az elektromos hajózás iránti szenvedélyünkben immár egy egész szubkultúra osztozik, amelynek tagjai Magyarország mellett a világ számos pontján választják azt hajózási élményt, amit a WIA modellek nyújtanak számukra. Világszinten piacvezető büszkeségeink ugyanis olyan élvezeti cikkek, amelyek magukon viselik egy luxushajó összes tulajdonságát, mindent alárendelnek a kényelemnek, csendesek, könnyen kezelhetők, de ami talán ennél is fontosabb: 100%-ig környezetbarát módon nyújtják azt az életérzést, amelynek menthetetlen függői vagyunk. Ezek a tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy tulajdonosaik tökéletes harmóniában élvezhessék a vízen lét örömeit, tisztán és természetesen, ahogy mindannyian szeretjük.
 
Mindenkit aki érdeklődik a balatoni hajózás jövője iránt vagy aki a jövőben hajó vásárlását tervezi a magyar tengerre szeretettel várunk standunkál ahol a legszélesebb hazai hajókínálatból válogathat igényei szerint.
Audi
Auto Park Maxabo
Bavaria Magyarország

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Bayliner
Beneteau

https://www.facebook.com/BeneteauHungary

Close2u

A kiállítás információi és a kiállítók tekintetében a helyszínen egy mobilapplikáció is segíti majd a tájékozódást. A Close2You iBacon alapú megoldásának köszönhetően a területet bejárva mindig aktuális újdonságokról kaphatunk tájékoztatást, de az applikáción keresztül lesz elérhető az idei látogatói kvízjáték is, melynek keretében értékes ajándékokat nyernek majd a helyesen kitöltők!

https://c2u.hu

Deck.hu hajósbolt

https://deck.hu/

Dehler

Weboldal: www.hun-yachts.hu

Kiállítási ajánlat:

DEHLER 38, 2014. év hajója,  Champoin Choce kedvezményekkel,

Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Dufour Yachts Magyarország

Cím: 1161 Budapest, János u. 163.

E-mail: roland.varnai@dfryachting.hu

Telefon: +36 30 374 0344

Weboldal: www.dufour-magyarorszag.hu

Bemutatkozás: A francia, kiemelkedő minőségű Dufour Yachts új és használt vitorláshajóinak forgalmazása és szervízelése. Hajóextrák (orrsugár kormány, hajóklíma, stb.) utólagos telepítése, garanciával és referenciákkal.

Emission Yacht

Az Emission Yacht klasszikus szín- és formavilágával, tekintélyt parancsoló megjelenésével, lehengerlő eleganciájával abszolút egyedi képviselője a közép-európai elektromos hajó piacnak.

 

Az elegancia alapfelszereltség.

 

Saját tervezésű és fejlesztésű hajóinkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

A természeti környezetet maximálisan kímélő hajóinkat minőségi alapanyagokból építjük, elsősorban precíz kézi munkával.

A hajótest fahatású műanyagból készül, ami maximálisan visszaadja a nemes fából (teak, mahagóni) készült hajók hangulatát, azonban jóval kevesebb karbantartást igényel, mint a fahajók.

A nemes fa díszítő elemként az utastérben van jelen, ami kihangsúlyozza a hajó exkluzív megjelenését.

A bútorzat kialakítása, a kézzel varrt kárpitok esztétikája, az egyedi gyártású saválló szerelvények, a beépített műszerek harmóniája magas presztízst kölcsönöz a hajónak.

 

 

 

Korlátok nélküli hajózás – az Ön igényeihez szabva.

Egyedi gyártású hajóinkat az Ön igényeinek, elképzeléseinek megfelelően igyekszünk kialakítani.

A hajótestet az Ön által kiválasztott színben kivitelezzük, a választható színek skálája a gyöngyház fehértől a mélykékig terjed.

Vásárlóink szlovén, horvát és kínai partnereink széles kínálatából választhatják ki a számukra leginkább megfelelő elektromos motort. A motor és a hozzá tartozó akkumulátor szett kiválasztásában szakértő segítséget nyújtunk.

Széles motorválasztékunk (4,3 kW – 60 kW-ig) a vásárlói igények teljes spektrumát lefedi.

Gondoltunk azokra is, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel, mégis szeretnék átélni a balatoni hajózás mellett a hajóvezetés varázslatos élményét is.

Az Emission Harmony legfeljebb 7,5kW teljesítményű motorral szerelve hajóvezetői engedély nélkül is korlátlanul vezethető! *

Hajóinkat a hagyományos ólom akkumulátorok mellett a legkorszerűbb lithium akkumulátorokkal is forgalmazzuk.

*(A vízi közlekedés, és kiemelten az Ön biztonsága érdekében ez esetben is javasoljuk mindazon ismeretek elsajátítását, melyek a hajóvezetői engedély megszerzéséhez szükségesek!)*

Lithium akkumulátoraink élettartama négyszerese a hagyományos akkumulátorokének, súlyuk viszont csak azok harmada! Az 50 A automata töltő rendszerrel akkumulátoraink akár 5 óra alatt is feltölthetőek!

Biztonság, kényelem.

 

Hajóink építése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön a hajózás közben biztonságban legyen és kényelemben érezze magát.

A hajótest átgondolt térgeometriája megnyugtató stabilitást és hullámállóságot biztosít, ugyanakkor kiváló menettulajdonsága a legmagasabb hajózási élményt nyújtja.

A hajóinkba beépített Battery Management System (BMS) lehetővé teszi, hogy Ön folyamatosan figyelemmel kísérje az akkumulátorok töltöttségi szintjét, s így elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Az önfeledt hajózás élményét a kényelmes ülések, a beépített hűtőszekrény, a pohártartók és a közel 4 m2 alapterületű napozó terasz, a deckzuhany, a napellenző és a high-tech audio rendszer teszi teljessé. Ahogy az egy prémium kategóriájú hajótól elvárható….

 

Emission Yacht – egy igazán környezetkímélő megoldás. 

Elektromos meghajtás – Zero emisszió.

E.Mission Classic

 

hosszúság : 7,30 m

szélesség : 1,90 m

merülés : 0,44 m

önsúly: 850 kg

szállítható személyek száma: 7 fő

 

E.Mission Harmony

 

hosszúság : 6,98 m

szélesség : 1,90 m

merülés : 0,44 m

önsúly: 790 kg

szállítható személyek száma: 6 fő

Fiberglass Technology Kft
Fly Yacht Kft
Focus Yacht
Free Boat
Freewind
Gombi Freizeit
Hajó / Boat Shop / Office / Iroda : Balatonszemes, BH. Zrt. Vitorlás Kikötő, Főbejárat
Tel: +36 (70) 624-6240 
 
Hajó Szervíz / Boat Service: Balatonszárszó, Szemesi út 7. / Ipartelep 
 
Szállások / Appartements/ Iroda: Balatonszemes, BH. Zrt. Vitorlás Kikötő, Főbejárat

Tel: +36 (70) 624-6240 , +36 (30 ) 927-0606

Gombi Apartmanház – Püspökmolnári, Retrotanya Turistaház –  Zsennye, 1001 éjszaka- Sárvár
 
Hanse Hungaria Kft.

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

  • Hanse 315
  • Hanse 345
  • Hanse 358
  • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

Hírös Yacht

Weboldal: http://www.hirosyacht.hu/

Hosch-Kleber
Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

HVE Hajóipari Vállalkozók Egylete
Jeanneau Magyarország
A kiállításon a Sun Odyssey 319, 349 és 419 vitorláshajók valamint Merry Fisher 895 és Cap Camarat 6.5 motoros hajók tekinthetők meg.
Természetesen a Jeanneau teljes kínálatáról részletes információkkal tudunk szolgálni, beleértve a Prestige motoros és Jeanneau vitorlás yachtokat,
a Sun Odyssey vitorláhajók további modelljeit, a Cap Camarat, Merry Fisher, Leader, New Concept és Velasco motoros családot.
Szakszervízünk a hajók garanciális és azon túli javítását végzi, egyben a Raymarine műszerek, Suzuki és Yanmar hajómotorok hivatalos szervize és forgalmazója is.

Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 12/a

E-mail: info@jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

KIA Motors
Korona Yacht

Cégünk sok éve jelen van a hajózásban Magyarországon és a Transfluid márka magyarországi kereskedője és szerviz képviseleteként a megbízható elektromos- és hibrid hajómotorok piacán a kishajóktól, az ipari méretű hajókig kínált elektromos és hibrid hajómotorokat és komplett rendszereket. A híres holland Bellmarine elektromos hajómotorokat gyártó céget megvásárolta az olasz Transfluid és így a Bellmarine elektromos hajómotorok és rendszerek széles kínálata is megvásárolhatóvá vált cégünk képviseletében a magyar piacon.

koronayacht.hu

hajosprogramok.hu

Leitz Hungária

Ebben az évben is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Leitz-Hungaria standon, ahol élőben megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek a cégünk által forgalmazott távcsövek, távolságmérők, keresőlámpák, éjjellátók és hőkamerák, Leica és Samyang fotótermékek. Idén is találkozhatnak majd a kedves érdeklődők termékújdonságokkal, mint például az új Minox BN 7×50 hajós távcsővel,  vagy az új Leica C-Lux fényképezővel, de az új Olight X9R Marauder keresőlámpát is érdemes lesz szemügyre venni a maga 25.000 lumen teljesítményével. Hőkameráink között is köszönthetünk néhány új szereplőt, melyeket ugyancsak hasznos kipróbálni „terepen” is.

Mindenkit vár szeretettel a Leitz-Hungaria csapata!

Lineplex
Magyar Suzuki Zrt.

A HAJÓZÁSBAN IS AZ ÉLEN

 

A Suzuki-hajómotorok gyártása nagy utat tett meg az elmúlt több mint fél évszázad alatt. Az első Suzuki hajómotor 1965-ben készült, így a marine üzletág 2015-ben ünnepelte fennállásának az 50. évfordulóját. A márka az innovatív megoldásaival az élen jár, a ma gyártott négyütemű Suzuki hajómotorok páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik szakértelmükkel mindig arra törekednek, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat a tökélyre fejlesszék. Munkájuk eredménye, hogy a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthetnek kellemesen és biztonságban a vizeken.

A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok stabil helyet biztosítanak a márkának az ipar élvonalában. A modellek kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt.

A könnyű, hordozható DF2.5-től a világ legerősebb high-tech V6-osa a DF350A-ig a Suzuki minden igényhez és stílushoz kiválóan igazodó hajómotort kínál.

A Suzuki Marine üzletág 2014-ben értékesítette a hárommilliomodik hajómotorját. Az eredményes kiskereskedelmi eladások mellett a márka a világ minden táján sikerrel szerepel a külmotor tendereken és a flotta beszerzéseken egyaránt. Mindemellet az is jól jelzi a Suzuki pozícióját a világ hajómotor gyártói között, hogy a vállalat egyedülálló módon immár a nyolcadik marine innovációs díját vehette át a nemzetközi szakma elismeréséül és ezzel egyértelműen a világ külmotor iparának a csúcsán foglal helyet a Suzuki Marine.

A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli a hazai Suzuki Marine Márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak a tavi, és a folyami hajózást kedvelő ügyfelek rendelkezésére.

 

Cím: 2040 Budaörs, Keleti u. 2.

E-mail: zspeczeli@suzuki.hu

Weboldal: www.suzuki.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Cím: H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail: hunsail@hunsail.hu

Telefon: +36 1 460 6925

Weboldal: hunsail.hu

Bemutatkozás: A Kiálljtás Szakmai Partnere a Magyar Vitorlás Szövetség

Narke The Electrojet

A Narke-t 2018-ban mutatták be először a hazai és a nemzetközi közönség számára. Az Electrojet teljesen egyedülálló a piacon, úttörő a vízi járművek fejlesztése terén. Ősszel kiállításra került a szakma csúcsának tartott Cannes Yachting Festivalon valamint a holland Masters of LXRY-n is, ahol nagy érdeklődés övezte a GT 45 típusú Electrojetet.  Az idei Budapest Boat Show-n, a Narke, „Hajó” kategóriában, az „Újdonság Pályázat” első helyezettje lett.

“A pozitív nemzetközi sajtóvisszhangnak valamint a hazai szakmai elismerésnek köszönhetően látjuk, hogy komoly figyelem övezi a Narke-t, emellett jó visszaigazolás számunkra, hogy ehhez valódi vásárlási szándék is párosul.” – mondta Tóthfalussy György, a Narke Jet Kft. ügyvezetője, hozzátéve, hogy már a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítésén is dolgoznak.

A fejlesztőmérnökök munkájának köszönhetően, valamint a több hónapos balatoni és tengeri tesztelési eredmények alapján, a Narke-vel történő hajózás biztonsága tovább nőtt. Beépítésre került több aktív biztonsági elem, például a kikötői üzemmód funkció, az elektronikus fékvezérlés vagy a vezeték nélküli bukó slussz.

A Narke fő irányelve továbbra is hogy a hajóvezetői engedéllyel rendelkező felhasználók a vízi élővilág és a vízi környezet szennyezése, valamint a közelben tartózkodók zavarása és veszélyeztetése nélkül élvezhessék az Electrojet által nyújtott szabadság érzését.

Ezt nyújtja a Narke, mely egy tisztán elektromos hajtású, jól manőverezhető, károsanyag-kibocsájtás mentes, minimális zajterhelésű aktív és passzív védelemmel ellátott vízi jármű.

Moto Plast
Nautic Boat

Weboldal: www.nauticboat.hu

ParadisePad

Prémium amerikai polifoam és felfújható matracok, melyek a következő szintre emelik a vízközeli életstílust.

http://paradisepad.hu/

Pontoon Boat

Elektromos élményhajóznál a Balcsin? Akár hajó jártassági nélkül? Próbáld ki a magyar elektromos hajók Tesláját és az “Önvezető funkcióval” lehetsz Te a kapitány! Újabb általunk gyártott 2018 Pontoon boat Passion Line Delux modell került vízre a magyar tengeren.

Mit tud?

-103%- ban elektromos
-4KW elektromos motor a német piacvezető motorgyártól, a Torqeedótól
-Tágas tèr,17m2 (Kategóriájában legnagyobb)
-Összecsukható árnyékolók, így napozhatsz is a hajón
-Stabil, biztonságos alumínium katamarán test
-Napozó ágy
-Puha bőr kanapék
-Bárpult és jégágyak, hogy mindig hideg legyen az italod
-Hűtőszekrény
-Grill sütő
-Sörcsap és szódagép
-Vízi terasz és csúszda
-Távírányítású elektromos horgony
-Öltöző és WC
-1200 W erősítő és 8db Clarion hangfal
-LED hangulat világítás
-Akadálymentes beszállás

Sorolhatnám tovább, de ahogy a mondás szól a puding próbája az evés, inkább próbáld ki TE. Bérelhető vagy akár neked is gyártunk egy vízi Teslát! További információ a http://pontoonboat.hu/szolgaltatasaink/ . Érdekelődni a info@pontoonboat.hu vagy a +36209717519 számon.

Porthole - 100% hajózás

Online hajós magazin túrázóknak és versenyzőknek egyaránt. Hajózás a Balatonon és egyéb tavainkon, folyókon és tengereken, túra- és versenyvitorlázás, műhelytitkok és versenybeszámolók, praktikus hajózási tanácsok, nemzetközi kitekintések. A hajózás mellett természetesen nem maradhatnak ki az egyéb vízisportok sem!
Célunk a széleskörű, naprakész informálás, emellett a szórakoztatás!

Közösségünk, a Túrahajózás, túravitorlázás csoport is kedvenc szabadidős tevékenységünket állítja a középpontba: útvonalak, kikötők, tippek, trükkök és tapasztalatok a vitorlás, elektromos és motoros hajózás világából. A csoportot első sorban a kedvtelési célból hajózók számára hoztuk létre, azzal a céllal hogy lehetőséget adjunk hasznos és érdekes információk megosztására: tapasztalatok, élmények, vélemények és fotók – mindennek helye van az oldalon!

https://porthole.hu

Power & Sail
Quantum Sails Hungary
Quantum Sails képviselet, túravitorlák, versenyvitorlák, one design, vitorlaszerviz, kiegészítők, ponyvák és kötélmunkák, teljeskörű szolgáltatás, megbízható, magasan képzett szakemberekkel.
A Balaton Boat Show-n Quantum Racing és Forward WIP ruházat, Gottifredi Maffioli kötelek és vitorlákkal kapcsolatos tájékoztatás, tanácsadás érhető el.
Reef
Salona Yachts

Salona Yachts kizárólagos magyar kereskedő

A Salona horvát vitorlásépítő vállalat 33, 35, 38, 41 és 44 lábas hajókat kínál.

Mindegyik vitorlás rendelhető tavi tőkesúllyal, Balatonra optimalizálva.

Márkaszerviz és használt vitorláskínálat is a szolgáltatás része.

www.salonayachts.com

Kapcsolat: Bartók Tivadar

Tel.: +36 20 333 44 11

Schafer Yacht
Schartner Nautical Bracelet
Stickl Yachts

Cím: 2484 Agárd, Chernel István utca 56/C

E-mail: info@stickl.eu

Telefon: +36 70 338 1833

Weboldal: www.stickl.eu

Bemutatkozás: A Stickl Yachts Kft az elektromos hajózásra optimalizált hajók fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. Hajóink biztonságosak és kis sebességnél is rendkívül jól irányíthatóak, ugyanakkor elektromos hajótól szokatlanul magas utazó és csúcssebességre képesek, így élmény velük a hajózás! Ezt az élményt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat a kiállításra ahol az E-motion 600-as és az E-volution 660-as lesz megtekinthető.

Style Jacht Kft.

A Style Jacht Kft., Scholtz Imre cége lassan 50 éve szolgálja a vitorlázás szerelmeseit. A vállalkozás telephelye a Balatontól 10 percre Hajmáskéren van, ahol az 1200 m2-es műhely és az 5000 m2-es őrzött szabad terület, lehetővé teszi a szolgáltatások magas szintű biztosítását. A cég szolgáltatásai az egyedi és sorozat hajóépítésen túl hajójavítást, ozmóziskezelést, kárpitos- és ponyvamunkákat, hajókereskedelmet, „rig tuningot”, motor- és műszerbeépítést is magában foglalják. Komplex szolgáltatásunk: téli tárolás szervizzel.A Style Jacht 22 lábtól 34 lábig gyárt vitorlás hajókat, ezek közül a kenesei kiállításon a Scholtz 8.8 Weekender és a Scholtz 34+2-es lesz bemutatva. .A saját gyártáson kívül a Style Jacht Kft. 20 éve képviseli a méltán nagyhírű Elan hajókat. Az Elan Performance modelljei mellett az Impression sorozatban úgy a sportos, mint a kényelmes hajózást kedvelők is örömüket lelhetik. A 21 – 49 lábig készülő Elan hajók közül az E3-as típust tekinthetik meg a kiállításra látogatók. A szlovén cég többi hajóját az Elan közelsége miatt Ljubljana melletti gyárban, vagy Portorozban az Adrián próbavitorlázva is meg lehet tekinteni.

TGA Team
Tomos Marina
Uvex - Chums

Uvex

Az UVEX márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az Uvex sports termékei közé tartoznak többek között a sí szemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sport és divat szemüvegek. A nemzetközi élsport partnereként az UVEX több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte. A munkavédelemhez hasonlóan a sportoláshoz használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági, funkcionális és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük.

Chums

Az amerikai CHUMS cég 1983-óta gyárt sportszemüveg pántokat és vízi sport kiegészítőket egyre nagyobb választékban. Legsikeresebb termékei a napszemüveget, kamerát, telefont, illetve kulcsokat vízen tartó pántjaik.

A kiállításon minden CHUMS termékre 20-30% kedvezményt adunk!

Varga és Társa - Volvo Penta
Vega Yachtsport
  • Honlap: www.vegayacht.hu

 

  • Cím: Balatonfüred Tihanyi út 1.
  • E-mail: vegayacht@vegayacht.hu

 

  • Telefon: +36209350198 / +36205730202

Fő tevékenységi körök:

Balaton Charter fiatal, biztonságos hajópark

Elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, haladó tréningek

Vitorlás vizsgáztatás

Hajóépítés és javítás,

Vitorlás értékesítés, hajóimport és alkatrész-kereskedelem

Sportprogram szervezés, reklám tevékenység.

Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással.

Közvetítünk és közreműködünk vitorlás hajó adás-vételeknél.

 

Kiállítási ajánlat:

2018-as évjáratú, bemutató hajók; Balaton 295 és Balaton 25 típusok megvásárolhatók kiállítási kedvezménnyel.

Vigh Viko
Vitorlázás Magazin
Westport - Dehler

Weboldal: www.west-port.eu

Kiállítási ajánlat:
DEHLER 38, 2014. év hajója, Champoin Choce kedvezményekkel, Xp 33 dán ninamit, Balatoni premier, Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Wiking Yacht Club
Yacht Master